Warning: A non-numeric value encountered in /home/arashkav/ravipodcast.ir/wp-content/plugins/ultimate-member/includes/core/class-cron.php on line 83

Warning: mktime() expects parameter 4 to be int, string given in /home/arashkav/ravipodcast.ir/wp-content/plugins/ultimate-member/includes/core/class-cron.php on line 85
ناوکست Navcast | روشن آبادی| ترجمه ای داستانی از انسان خردمند:تاریخ مختصر بشر - پادکست راوی

ناوکست Navcast | روشن آبادی| ترجمه ای داستانی از انسان خردمند:تاریخ مختصر بشر

ناوکست

پادکست فارسی ناوکست

چگونگی تکامل انسان هوشمند یکی از سوالاتی است که ذهن بشریت را از زمان های دور تا کنون تحت شعاع قرار داده است. شباهت انسان با بعضی حیوانات باعث شد تا مسیری به پاسخ این سوالات داده شود. مسیری که در مورد بیشتر جانداران به ارائه یک پاسخ قطعی می انجامد. مسیر تکامل! اما در مورد انسان مسیر تکامل کمی پیچیده است. انسان هوشمند هرچقدر هم تلاش کند نمی تواند، مسیر تکامل خود را به طور کامل شرح دهد. اما تفاوت با گونه های قبلی و کمتر تکامل یافته در این مسیر به وضوح مشخص است. در صورتی که به این موضوعات علاقه دارید پیشنهاد ما به شما پادکست ناوکست است. در ناوکست شما روایتی را از کتاب انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر، خواهید داشت. در ادامه با توضیحات بیشتر در مورد این پادکست همراه راوی باشید.

پادکست فارسی ناوکست

ناوکست و تاریخ مختصر بشر

ناوکست یکی از پادکست های فارسی زبان پر طرفدار و پر مخاطب است. این پادکست که از سال ؟؟؟ فعالیت خود را آغاز کرده است به انتشار اپیزود هایی ترجمه ای از کتاب “انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر” می پردازد. روشن آبادی تولید کننده این پادکست می باشد و کسی است که صدای آن را در پادکست می شنویم. روشن که کار تولید و انتشار این پادکست را از استرالیا و ملبورن انجام می دهد، و از سرد بودن نیمکره جنوبی در تابستان ها تا حدودی شاکی است، یکی از پادکسترهای پرکار می باشد. به طوری که از دو سال پیش تا کنون که این کار را آغاز کرده است پنجاه و هشت قسمت منتشر شده دارد!

ناوکست چه موضوعاتی را دنبال میکند

روشن آبادی در اولین قسمت پادکست ناوکست، به بیان یک معرفی در مورد موضوع اصلی پادکست خود پرداخته و هویت بشر را به عنوان اصلی ترین محور این پادکست اعلام میدارد. همینطور اشتراکات جوامع انسانی و تصوراتی که باعث دور شدن انسان ها از یکدیگر میشوند اعلام میدارد. همینطور وی این پادکست را پر شنونده ترین و پرمخاطب ترین پادکست تاریخی سال ۲۰۱۹ در پادبین معرفی میکند.

ناوکست چه موضوعاتی را دنبال میکند

ناوکست نقطه ابتدایی مسیر خود زمان پیش از تکامل و شکل گیری انسان هوشمند در نظر میگیرد. روشن آبادی در این مورد می گوید که برای شروع به سراغ اجداد خود و فامیل هایی که از آنها بی خبر بوده است رفته است. سپس با شکل گیری انسان هوشمند، پیدایش آتش، شکل گیری زبان و تخیلات مشترک انسانی کار را ادامه میدهد. پس از اینها به شکل گیری جوامع بزرگ، اختراع خط و نوشتن، بزرگ شدن تمدن ها و همینطور افول و سقوط آن ها و موضوعات مختلف در مورد آنها می پردازیم.

با توجه به این که موضوع اصلی ترجه کتاب ذکر شده است و ترجمه های متعدد و مختلفی به فارسی از این کتاب موجود می باشد، روشن آبادی اظهار میدارد که به عمد هیچکدام از این ترجمه ها را مطالعه نکرده است. وی دلیل این کار را دور ماندن از اعمال نظرات نسخه های ترجمه شده مختلف در مورد این کتاب می داند. وی صرفا نظرات شخصی خود و برداشت خودش از کتاب آنگونه که دلش میخواهد و دوست دارد را در ناوکست منتشر میکند! اما علت اینکه چرا نظر سایر مترجمان را باید نادیده گرفت، اما به نظرات شخصی پادکستر باید احترام گذاشت نیز مسئله ای است که توضیح داده نشده است.

روشن آبادی، پادکستر ناوکست

آمار اپیزود ها

ناوکست تا کنون پنجاه و نه اپیزود منتشر کرده است که ۵۸ تای آن اپیزود های محتوایی و یک اپیزود به معرفی این پادکست و موضوعات آن می پردازد.

زمانبندی انتشار اپیزود جدید

ناوکست هر دوهفته یکبار منتشر میگردد.

میانگین زمان هر اپیزود

اپیزود های ناوکست کوتاه بوده و معمولا بیشتر از نیم ساعت نیستند.

ساخت پادکست ناوکست
کریشنا همکار روشن در ادیت پادکست

پرمخاطب ترین اپیزود

اپیزود اول حیوانی بی اهمیت، با بیش از ۱۱۰۰۰ بار شنیده شدن، اپیزود دوم انسان آشپز، با بیش از ۶۵۰۰ بار شنیده شدن و اپیزود سوم درخت ممنوعه با بیش از ۵۶۰۰ بار شنیده شدن، پرمخاطب ترین اپیزود های این پادکست هستند.

ناوکست در کست باکس

  •     ۷۲,۰۷۲ مشترک در کست باکس
  •     بیش از ۱۴۵۰۰۰۰ بار شنیده شدن
  •     ۲۶۰۰ کامنت

اپیزود پیشنهادی راوی

قسمت هفده – بار سنگین حافظه

 

راه های دسترسی به ناوکست

۳ ۲ votes
امتیازدهی به مقاله
دنبال کردن
اطلاع از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x